T. Sabonis apie žalgiriečių fiziškumą treniruotėse: visi lupasi, stengiasi

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau spėjo gerai apšilti kojas bendrose komandinėse treniruotėse, kurios prasidėjo praėjusios savaitės viduryje.

Po truputį žalgiriečiai vis labiau pripranta vienas prie kito, o treneriai susirenka daugiau informacijos šlifuojant komandos žaidimą. Apie tai krepšinio komentatorius Rytis Kazlauskas bendravo su klubo trenerių štabo atstovu Tautvydu Saboniu.

„Faktas, kad per pirmąsias dienas visi nori parodyti, kad yra geresni, ką jie turi, savo įgūdžius, lyderystę, kas bus svarbesnis. Ateis pirmosios rungtynės, viskas pasimatys. Malonu matyti treniruotes. Fiziškumas – „wow“. Visi lupasi, stengiasi. Pirmos dienos visada yra „fainos“, – tvirtino treneris.

Vos tik pasirodė pirmieji kadrai iš bendrų žalgiriečių treniruočių, sirgaliai atkreipė dėmesį į tvirtus žalgiriečių naujokų ir likusios komandos dalies kūnus. T. Sabonio teigimu, surinkta komanda yra ypač fiziška.

„Net aš galvoju užsidėti marškinėlius ilgomis rankovėmis, – juokavo T. Sabonis kalbėdamas apie kitų žalgiriečių raumenis. – Tas pats Tyrone‘as Wallace‘as, Mattas Mitchellas, Iggy, Bryantas Dunstonas – su savo pečiukais, raumenimis ir tvirtomis kojomis, dar ir Alenas. Tai buvo svarbu. Džiaugiamės tais žaidėjais.“

Laikinosios sostinės ekipa sezoną „Betsafe-LKL“ pradės rugsėjo 22 d. Šiauliuose su vietos komanda. Į Eurolygą žalgiriečiai sugrįš spalio pradžioje.

Taip pat žiūrėkite: Kauno „Žalgiris“ pradėjo pasiruošimą naujam sezonui:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių