Verslas įvertino komercinę populiarėjančių „Stockholm“ patalpų naudą

  • Teksto dydis:

„Omberg group“ Kaune įgyvendintame „stock-office“ komerciniame projekte „Stockholm“ B. Brazdžionio g., prie Vakarinio aplinkkelio, jau išnuomota daugiau nei pusė patalpų. Vieni pirmųjų nuomininkų projekte „Stockholm“ įsikūrė moderniausias antikorozinis automobilių centras Europoje „Krown Lietuva“. Įmonės atstovai sako, kad sprendimą lėmė gera patalpų vieta mieste, puikus privažiavimas, papildomos galimybės klientams bei verslo bendruomenės kūrimasis. Tai rodo, kad dar neseniai naujiena buvusi „stock-office“ koncepcija jau turi savo klientą, Kauno verslas greitai įvertino tokių patalpų privalumus ir naudą.

Pranašumas – vieta, patogumai klientams ir verslo bendruomenė

„Stockholm“ jungia sandėliavimo, biurų ir prekybos erdves, tad labai naudinga įmonėms, siekiančioms valdyti vidaus procesus ir mažinti sąnaudas, nes visą veiklą gali plėtoti vienoje vietoje. Patogu ne tik dėl susisiekimo bei logistikos, bet ir nuolatinės įmonės veiklos bei procesų stebėsenos.

Daugiafunkciame verslo centre „Stockholm“ galima išsinuomoti vieną patalpą ar kelių patalpų junginį – nuo 185 kv. m iki daugiau kaip 1200 kv. m ploto.

„Stockholm“ patogiai pasiekiamas iš įvairių pusių. Iš Kauno miesto centro į jį atvažiuojama per Baltų prospektą ir Mosėdžio gatvę. Iš Vilniaus ar Klaipėdos atvykus autostrada tereikia pasukti į B. Brazdžionio gatvę. Susisiekimas patogus ir atkeliaujantiems iš Marijampolės pusės A5 arba Kauno vakariniu aplinkkeliu.

„Omberg group“ archyvo nuotr.

„Prekių ženklo matomumas mums labai svarbus. „Stockholm“ įsikūręs prie pagrindinio kelio, nuo kurio puikiai atsiveria vaizdas į pastatą ir KROWN logotipą. Kitas mums svarbus aspektas yra šalia esantys prekybos centrai ir kitos paslaugos. Mūsų klientai, laukdami, kol bus atlikta paslauga, turi galimybę apsipirkti ir taip sutaupyti laiko“, – sakė „Krown“ atstovai.

„Stockholm“ kuriama sinergija tarp verslų: čia įsikuria panašią veiklą plėtojančios įmonės. Jos nėra tiesioginės konkurentės, tačiau klientų segmentas panašus. Taigi vien tik įsikūrus čia organiškai galima pritraukti naujų klientų“, – naudą verslui apibendrina pardavimų ir nuomos projektų vadovė R. Gutauskė.

Rugilė Gutauskė. „Omberg group“ archyvo nuotr.

Kaštus mažina saulės elektrinė ir bendrų patalpų nebuvimas

Pagrindinis NT plėtros bendrovių grupės „Omberg group“ tikslas imantis šio projekto – maksimaliai jį adaptuoti skirtingiems verslo poreikiams, pritaikyti ir sustiprinti visus „stock-office“ teikiamus pranašumus.

„Užsibrėžėme tikslą projektu susidomėjusį verslą supažindinti su „stock-office“ idėja, aiškiai perteikti visus procesus – nuo verslo įsikūrimo, patalpų pritaikymo kiekvienam iki eksploatavimo ir mokesčių mažinimo niuansų. Kaštų taupymas yra labai svarbus „Stockholm“ pranašumas. Esminės čia dvi priemonės – saulės elektrinė ant pastato stogo ir bendrų patalpų naštos nebuvimas nuomininkams. Kiekvieno čia įsikūrusio verslo sąnaudos elektrai bus iki 40 proc. mažesnės“, – sakė „Omberg Group“ atstovė.

Patalpoms nepriskiriami bendrojo naudojimo koridoriai, laiptinės ir t. t. Tai reiškia, kad visą išsinuomotą plotą galima naudoti tiesiogiai verslo tikslams, nereikia mokėti bendrųjų patalpų valymo ir šildymo mokesčių.

„Omberg group“ archyvo nuotr.

Patalpos nuomojamos su visa apdaila

A++ energinio naudingumo klasės pastato patalpos nuomojamos su visa apdaila: įrengtos grindų dangos, dažytos sienos, sumontuoti šviestuvai bei „oras-oras“ tipo šildymo ir vėdinimo įrenginiai, visiškai įrengtos WC patalpos.

Patalpos suskirstytos į tris pagrindines zonas. Pirmosios zonos patalpos, kurių lubos yra aukštos (6,5–8 m), skirtos sandėliavimui ar gamybai. Patalpos su vitrininiais langais orientuotos į ekspozicijų ar prekybos sales. Antrasis aukštas pritaikomas biurų poreikiams.

„Mūsų veikla turi specifinių reikalavimų, buvo iššūkių, kuriuos reikėjo išspręsti prieš pradedant dirbti naujose patalpose. Norime padėkoti „Omberg group“ komandai, kuri prisidėjo prie to, kad projekte „Stockholm“ dabar yra naujausias ir moderniausias Europoje antikorozinis centras „Krown“, – teigė įmonės atstovas.

Nuomininkams ir jų klientams paruošta daugiau kaip 100 vietų antžeminė automobilių stovėjimo aikštelė, dalis vietų yra su elektromobilių įkrovimo stotelėmis.

„Omberg group“ archyvo nuotr.

„Omberg group“ lyderystė būstų segmente ir komerciniai projektai

Nuo 2013 m. veikianti „Omberg group“ specializuojasi gyvenamojo ir komercinio NT projektų plėtojimu, įgyvendintuose būsto projektuose jau parduota daugiau nei 1900 butų. 2023-iaisiais „Omberg group“ buvo antra daugiausiai Vilniuje naujos statybos butų pardavusi bendrovė, šiemet taip pat išlieka viena iš TOP3 NT plėtros įmonių. 

Bendradarbiaudama su Šiaurės Europos investiciniu fondu, įmonė Vilniuje baigia statyti išskirtinį modernių dangoraižių projektą „Skylum“. Kartu su investiciniu fondu „North Europe Real Estate Development fund“ (NERED) bendrovė kuria mažaaukščių namų gyvenvietę „Vyšnios“, įsikursiančios įspūdingo vyšnių parko Pilaitėje apsuptyje, bei baigia paskutiniojo „Bajorų lajų“ etapo statybas.  

Išskirtinėje Kauno vietoje „Omberg group“ komercinį „stock-office“ projektą „Stockholm“ vysto bendradarbiaudama su investiciniu Sandėliavimo ir komercinių erdvių plėtros fondu. Šiuo metu ruošiamasi pradėti dar vieną komercinį projektą Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių