Nufilmavo, kaip žmogus užšoka ant mašinų kapotų: siūlau ant tokio „neužsiraut“

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas gluminantis žmogaus elgesys gatvėje.

Feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje/Trikojis Vilniuje“ ketvirtadienį paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip asmuo gatvėje krenta arba šiek tiek šokteli, o tada trumpai pagulinėja ant automobilių kapotų.

Kaip matyti vaizdo įraše, jis „smaginasi“ ant mažiausiai trijų gatvėje sustojusių automobilių, vaizdo įraše girdimas ir garsinis automobilių signalas. 

„Siūlau ant tokio neužsiraut ir apvažiuot. Kapotai – sveiki, vienas patampė už ausies“, – rašoma prie paviešinto vaizdo įrašo.

Po vaizdo įrašu pasipylė komentarai. Juose teigiama, kad vaizdas galimai užfiksuotas Pilaitėje. Kai kurie tautiečiai negailėjo užfiksuotam asmeniui riebių žodžių, svarstė, ar jis nevartojo narkotinių medžiagų, siūlė jį ne tik pamokyti, bet ir iškviesti medikus. Kai kurie internautai teigė matę šį žmogų kitose sostinės vietose, abejojo jo psichinės sveikatos būkle. Vienas internautas pasidalijo ir nuotrauka, kurioje ant pievos guli panašios išvaizdos žmogus.

Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje/Trikojis Vilniuje“ nuotr.

„Donaldo Trumpo jaunesnysis pusbrolis“, – šmaikštavo internautas Deividas.

„Sostinėje – tokie įdomesni herojai“, – samprotavo Gerardas.

„Eina gi, sveikinasi, faktas, kad laukia, kol išlips kas nors“, – rašė Ana.

„Kažkas naujo keliuose pas mus, visai smegeninė sukaito“, – komentavo Alina.

„Gal specialiai taip daro, kad kažkas išliptų, duotų į galvą, tada pareiškimą parašytų policijai ir pinigų dar gautų“, – svarstė Pavelas.

„Trys mašinos, trys lochai už vairo, sėdi ir nieko nedaro, baisu“, – vairuotojų elgesiu stebėjosi internautas Edvinas. Vairuotojų ramumu stebėjosi ir kiti internautai: „Kantrybė vairuotojų – kaip angelų... Idealus sprendimas – įkišt jį į šiukšlių konteinerį, jeigu šalia“, „Sėdi visi mašinose kaip avinai, jų mašiną lamdo, o jiems p***“.

„Atrodo kaip feikas: nieks Vilniuje nestabdo taip net prie perėjų“, – savo versiją iškėlė Martynas.

Portalas diena.lt susisiekė su Vilniaus policijos atstovais ir pasiteiravo, ar Pilaitėje buvo gauta pranešimų apie neadekvačiai gatvėje besielgiantį asmenį arba panašų atvejį į užfiksuotą vaizdą.

Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė teigė, kad užklausų dėl šio atvejo policija sulaukė, tačiau pranešimų apie tai kol kas nėra. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių