Sostinės Pylimo gatvėje įsikurs antras kultūrinis baras

  • Teksto dydis:

Sostinės Pylimo gatvėje atsiras antras kultūrinei veiklai skirtas baras. Kaip ketvirtadienį pranešė Vilniaus savivaldybė, minėtoje miesto dalyje esantis paviljonas bus išnuomotas konkursą laimėjusiai viešajai įstaigai „Involved“.

Skelbiama, kad konkursą laimėjusi įstaiga rengs įvairius kultūrinius renginius bei organizuos menininkų pasirodymus.

„Palaikome ir skatiname talentus. Džiugu, kad jauniems ir dar tik kylantiems atlikėjams Vilniuje atsiranda vis daugiau alternatyvų pasirodyti ir pristatyti savo kūrybą, o naujos koncepcijos naktinių erdvių kūrimasis miestiečiams leis iš naujo atrasti laisvalaikio praleidimą mieste vakaro ir nakties metu“, – pranešime cituojama sostinės vicemerė Simona Bieliūnė.

Pasak savivaldybės, per metus dainykloje turės būti suorganizuota bent 100 pasirodymų, ne mažiau kaip vienas per savaitę. Į viešą kūrinių atlikimą neįeis didžėjaus leidžiama foninė muzika (fonograma) ir karaokė.

Dainykloje bus įrengta scena su pakyla ir nuolatinė garso sistema bei užtikrintas garso režisieriaus garso valdymas. Taip pat numatyta, kad patalpų nuomininkas lankytojams turės suteikti galimybę gauti maitinimo paslaugas, bent užkandžius, ir nemokamai stalo vandenį bet kuriuo savo darbo metu.

Apie dainykloje planuojamus ir vyksiančius renginius bus skelbiama viešojoje erdvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių