Po susitikimo N.Venckienė ir L.Stankūnaitė atsitvėrė tylos siena

Pirmadienį Kauno miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriuje akis į akį susitiko Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė ir Laimutė Stankūnaitė. Susitikimas įvyko už uždarų durų.

„Nieko nekomentuosime“, – po susitikimo pareiškė tiek N.Venckienė, tiek L. Stankūnaitė.

Nešnekūs buvo ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojai.

„Gyvename teisinėje valstybėje, todėl teismo sprendimas turi būti vykdomas“, – tepasakė Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos tarnybos vedėja Janina Dabašinskienė.

Šis susitikimas buvo sukviestas, nes nuo penktadienio L.Stankūnaitei nepavyksta pasimatyti su savo dukra. Viešai teigiama, kad velionio Drąsiaus Kedžio dukra pati pareiškė nenorinti susitikti su motina. L.Stankūnaitė įsitikinusi, kad mergaitė taip elgiasi, primokyta N.Venckienės aplinkos.

„Kauno dienos“ žiniomis, šiandien už uždarų durų vykusiame susitikime N.Venckienė sutiko su Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialisčių pasiūlymu, kad L.Stankūnaitės pasimatymas su dukra galėtų įvykti jos namuose Garliavoje. Tačiau L.Stankūnaitė kategoriškai pareiškė nevažiuosianti į Klonio gatvę.

Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistėms užkliuvo ir per kai kurias žiniasklaidos priemones parodytas lapas, ant kurio D.Kedžio duktė parašė, esą nenorinti gyventi su mama.

Uždarame posėdyje dalyvavusi psichologė net įkalbinėjo N.Venckienę, kad ši pasikalbėtų su mergaite ir pabandytų ją įtinkinti, jog mama ją myli.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
nu va kaip stankunaite sokdina visus nenoriu nevaziuosiu. o vaikas nenori,tai tada per prievarta reikia temti !!!

psichologinę traumą

psichologinę traumą portretas
Mažieji šiuo metu laukia Kalėdų. Svajoja apie Kalėdų Senelio dovanas. Nedrąsiai jau žvilgčioja po eglutėmis. Gal jau padėjo? O gal pamirš, neatneš? Pralėks su eikliais elniais pro namus. O kaip jaustis mažai mergytei, kai prieš Kalėdas sužino, kad tuoj praras dabartinius namus? Tuoj praras klasės draugus. Praras senelius, tetas, dėdes, pusseseres, pusbrolius. Praras tą saugią, rūpestingą aplinką, kurioje pastaruoju metu gyveno. Ar saugios šios mergytės Kalėdos? Ar labai džiaugsmingos? Ne, tai sunaikinta, sutrypta mažo žmogaus šventė. Sunaikinta be mažo vaiko kaltės.

kaunietis

kaunietis portretas
Zinote,cia jau nenormalu,Anksciau dukra susitikdavo su mama ,bendraudavo...ir staiga nenori ,net rasteli parase.Ponia Venskiene ,man regis ccia jau zaidziamas negrazus zaidimas...........
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių