TS-LKD frakcijai Kauno miesto taryboje vadovaus V.Gudėnas

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija Kauno miesto savivaldybėje turi naują vadovą. Pirmadienį vakare posėdžiavusi 12 narių frakcija seniūnu paskyrė Vygantą Gudėną.

Praėjusioje 2007-2011 metų savivaldos kadencijoje V.Gudėnas dirbo Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriumi, mero patarėju „Žalgirio“ arenos statybos klausimais.

Frakcijos vadovas keičiamas, kadangi spalio 27 dieną, iškart po to, kai buvo išrinktas miesto meru, iš frakcijos seniūno posto atsistatydino Andrius Kupčinskas.

„Elgiamės pagal nerašytą gero tono politikoje taisyklę, jog meras ir frakcijos seniūnas neturėtų būti tas pats asmuo“, – sakė TS-LKD frakcijos seniūno pavaduotoja Gintarė Skaistė.

Išrinkus naują seniūną, patvirtinti ir nauji jo pavaduotojai. Jais tapo Edita Gudišauskienė, Algimantas Kurlavičius ir G. Skaistė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KKK

KKK portretas
Maloniai nustebino. Vienas is nedaugelio adekvaciu sprendimu. Ar Gudisauskiene labai verke?

ir gintarei ir skaistei

ir gintarei ir skaistei portretas
Apie gero tono taisykles politikoje negalite kalbeti arba nebent tik kalbeti, nes jusu veiksmuose gero tono jau seniai neliko. Juk jusu partine ideologija is principo pristarauja dirbti koalicijoje su socdemais ar tvarkieciais, bet juk taip nera. Viska vadinkime tikrais vardais.

side

side portretas
Ar nebus šis žmogutis nuteistas dėl santakos tualeto?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių