Urmo bazėje aptikta drabužių klastočių ir kontrabandinių cigarečių

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai per patikrinimą Urmo bazėje rado drabužių klastočių ir kontrabandinių cigarečių.

Kauno pareigūnai per patikrinimą Urmo bazėje rado drabužių klastočių ir kontrabandinių cigarečių.

Individuliai įmonei „D. S.“ priklausančioje prekyvietėje tarp kitų daiktų prekybai buvo išdėliota: 50 porų puskojinių su firminiu gamintojo ženklu „Nike“; 36 poros puskojinių su ženklu „Adidas“; 12 vienetų apatinių kelnaičių su ženklu „Kempiniukas“; 10 vienetų maudymosi kelnaičių su ženklu „Spider Man“.

Dokumentų, patvirtinančių teisėtą prekių įsigijimo faktą, nepateikta. Įtariant, kad prekės pažymėtos svetimais prekių ženklais yra suklastotos, jos buvo paimtos iš prekybos išsiaiškinti.

Gavus specialistų išvadą, kad tai klastotės, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo prekių ar paslaugų ženklo naudojimo. Už tai gali būti baudžiama teisės dirbti tam tikrą darbą arba užsiimti tam tikra veikla atėmimu arba viešaisiais darbais, arba bauda, arba laisvės apribojimu.

Sulaukus informacijos, kad bendrovės „Urmas“ sandėlyje Nr. 10 rankinėmis prekiaujantis asmuo šalia legalaus verslo užsiima ir nelegalia prekyba kontrabandinėmis cigaretėmis, taip pat atliktas patikrinimas. Pas 54-erių I. R. rasta 60 cigarečių pakelių „Winston“, 50 cigarečių pakelių „Fest 7“, 30 cigarečių pakelių „Fest“ ir 30 cigarečių pakelių „Minsk 5“, paženklintų Baltarusijos banderolėmis.

Nustatyta, kad šių cigarečių vertė siekia 1 358 litų, todėl buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo byla. I. R. gresia 5-10 tūkst. litų bauda su šių prekių konfiskavimu.

Jeigu turite informacijos apie neteisėtą prekyba alkoholiniais gėrimais, tabako gaminiais, benzinu ar dyzelinu, ją galite pateikti internetu puslapyje www.beseselio.lt. arba pranešti šiais pasitikėjimo (anoniminiais) telefonais: (8 37) 303 050, 303 060.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas

kas portretas
Kas galvoja, kad supermarketuose pigiau, ypač per išpardavimus, tai pagalvokit dar kartą: jei įmonėlė gali sau leist akcjas iki 75 % tai kokia to gaminuko tikroji vertė. Tuo tarpu urme tos pačios prekės tų pačių gamintojų ženkliai pigesnės. Bet juk nelygis pirkti bazėje, ar ne?

o

o portretas
O kodėl sprendžiat apie visus pagal vieną? Pereikit visus skyrius ir tikrai rasit gražių daiktų. Nebūtinai visi veža iš vienos vietos ir vienodas prekes, bet kad požiūris toks: jei pas nieką tokios prekės nemačiau-vadinasi nemadinga.

vejas

vejas portretas
bazeje vien skudurynas,uzeini i viena sandeli toliau gali niekur neiti, nes viskas dubliuojasi, gi visos prekes yra vezamos is gariunu, o geresniu prekiu tik tik vienetai, yra kelios vietos ir to neaisku iskur.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių