„Real“ ir „Lyon“ dvikova baigėsi lygiosiomis

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje buvo žaidžiami dar du aštuntfinalio etapo susitikimai. Viename iš jų, vykusiame Prancūzijos Lijono mieste, vietos „Lyon“ priėmė svečius iš Ispanijos – Madrido „Real“ klubą. Rungtynės baigėsi lygiosiomis 1-1.

Rungtynės prasidėjo labai įtemptu žaidimu. Abiejų komandų futbolininkai darė daug klaidų, dėl ko labai sparčiai kilo perimtų kamuolių statistika. Mačo pradžioje kamuolį komandos kontroliavo apylygiai, bet pavojingiau atakavo „Lyon“.

28 minutę „Lyon“ narys Cesaras Delgado įsiveržė į priešininkų baudos aikštelę ir nustumtas Sergio Ramoso krito ant žemės. Teisėjas šiame epizode pražangos neįžvelgė.

Po kelių minučių Cristiano Ronaldo baudos smūgiu iš toli pabandė nuginkluoti šeimininkų vartininką Hugo Llorisą, tačiau šis sėkmingai atmušė kamuolį.

34 minutę puikią progą pasižymėti turėjo „Lyon“ puolėjas Bafetimbi Gomisas, bet nesėkmingai vartininko atmušto kamuolio nesugebėjo pataikyti į, galima sakyti, tuščius vartus.

41 minutę, po standartinės situacijos, šeimininkų komandos žaidėjas galva smūgiavo į priešininkų vartus, bet ispanų ekipos vartininkas Ikeras Casillasas be vargo pagavo kamuolį. Įvarčių pirmajame kėlinyje pelnyta nebuvo.

Antrąjį kėlinį „Real“ pradėjo tiesiog įspūdingai. 49-ąją minutę Ronaldo baudos smūgiu sudrebino varžovų vartų virpstą, o neprabėgus nė minutei Ramoso galva smūgiuotas kamuolys pataikė į skersinį.

65 minutę tik ką aikštėje pasirodęs Karimas Benzema įsiveržė į baudos aikštelę ir nuginklavo savo senojo klubo vartininką. Tai buvo pirmasis, tačiau labai sėkmingas kartas, kai šis žaidėjas gavo kamuolį šiame mače.

Praleidę įvartį šeimininkai iš pradžių bandė pralaužti varžovų gynybą surengdami keletą greitų atakų, tačiau vėliau mėgino atlikinėti daugiau perdavimų vienas kitam ir tokiu principu artėti link priešininkų vartų. Nepaisant to, nieko pavojingo sukurti nesisekė.

83 minutę, po standartinės situacijos, „Lyon“ žaidėjas perdavė kamuolį komandos draugui Gomisui, kuris iš poros metrų stipriu smūgiu sudrebino svečių vartų tinklą.

Rezultatu tapus lygiam aikštės šeimininkai ir nemažino apsukų, bei sparčiai atakavo. „Lyon“ futbolininkai turėjo keletą progių, bet iki rungtynių pabaigos taip rezultato persverti ir nesugebėjo. Mačas baigėsi lygiosiomis.


Kitose rungtynėse, vykusiose Danijos sostinėje Kopenhagoje tarp vietos „Kobenhavn“ ir svečių Londono „Chelsea“ ekipų baigėsi pastarųjų pergale rezultatu 2-0. Abu įvarčius Anglijos čempionams pelnė Nicolas Anelka.

Rezultatai:

„Lyon“ 1 – 1 „Real Madrid“
65' [0 - 1] Karim Benzema
83' [1 - 1] Bafetimbi Gomis

„Kobenhavn” 0 – 2 „Chelsea“
17' [0 - 1] Nicolas Anelka
54' [0 - 2] Nicolas Anelka



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių