„Žalgiris“ nubaustas 25 tūkst. eurų bauda, Maciams – kur kas liūdniau

Kauno „Žalgirio“ klubui Eurolyga už netoleruotiną brolių Macių elgesį skyrė 25 000 eurų baudą. Išplatintame lygos pranešime pažymima, kad bauda skirta norint užkirsti kelią panašaus pobūdžio įvykiams Europos arenose.

Eurolygos vadovo Jordi Bertomeu neįtikino lygos žaidėjų sąjungos argumentai, neva „Žalgiriui“ reiktų skirti maksimalią – 100 000 eurų baudą.

Tiesa, kovo 7-ąją po „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ dvikovos Rudy Fernandezą pamokę broliai Maciai atsipirko kur kas griežtesne bausme. Dvyniams visą gyvenimą uždrausta lankytis „Žalgirio“ arenoje, kai čia vyks Eurolygos ir Europos taurės varžybos.

Šiandien neseniai lietuvišką pasą gavę broliai Maskvoje planavo stebėti CSKA ir „Žalgirio“ dvikovą. Kol kas nežinoma, ar nubaustieji bus įleisti į areną.

Primename, kad incidentas po Eurolygos „Top16“ etapo varžybų įvyko ne „Žalgirio“ arenos apsaugos zonoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L. BLOGAI

L. BLOGAI portretas
IR TAI SU ŽAlgirio klubu, ne kokie finansiniai reikalai, o dar ir ta bauda , tai tikrai '' smūgis komandai žemiau juosmens''

...

... portretas
Ir labai gerai! dabar zalgiris turetu paduoti arkliagalvius i teisma ir issireikalauti is ju tuos pinigelius... viskas paprasta, viskas teisingai, visiem gerai..

Nežiniukas-pesimistas

Nežiniukas-pesimistas portretas
Nepergyvenkit Maciai. Jei stebuklo neįvyks Žalgiris žais tik LKL-BBL, žais Sporto Halėje ir ten jūs vėl galėsit ginti Lietuvos garbę, nuo kokio nors VEF-o žaidėjo.... P.S. O kada žadat babkes Žalgiriui pervest?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių