Jūros šventės pabaiga – su himnu ir fejerverku

Didysis Jūros šventės siautulys baigėsi šeštadienio vidurnaktį, kai Kruizinių laivų terminale nuskambėjo paskutiniai jubiliejinės Jūros šventės himno akordai ir dangų nušvietė fejerverkas.

Po publiką įkaitinusio koncerto, kuriame pasirodė Lietuvos žmonėms gerai žinomi „The Roop“, Evgenya Redko ir „G&G Sindikatas“, ant scenos pakilo Jūros šventės himno autoriai. Didžiuliuose ekranuose abipus scenos buvo rodomas himno vaizdo klipas. Jame – kiekvienam klaipėdiečiui gerai pažįstami ir brangūs vaizdai – ne tik senamiestis ir jūra, bet ir daugiabučių namų kvartalai, uosto įmonės, tarptautinis ir Smiltynės keltai, jachta, banglentės, kieme krepšinį žaidžiantys paaugliai ir daug kitų vaizdų. Klipo režisierės Jūratė Klumbienė ir Eglė Miškinytė sulaukė daug pagyrų.

Himno autoriai – Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistas Virgis Pupšys ir grupės „Studija“ muzikantas, atlikėjas bei dainų autorius Gintautas Litinskas.

Himną drauge su jais atliko dainininkė Liepa Mondeikaitė, klaipėdiečių mylimas Klaipėdos dramos teatro aktorius Darius Meškauskas, filmavęsis ir klipe, bei jaunoji estrados žvaigždė Kristupas Kerulis.

Šventinis fejerverkas priminė – gyvenimu reikia džiaugtis, išgyventi visas jo spalvas nuo tamsiausios iki šviesiausios ir mėgautis kiekviena akimirka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

duma

duma portretas
fejerverkas tikrai nešventinis, smiltynės briedžiams, anksčiau buvo šaudoma iš piliavietės tai matydavo pusę miesto gyventojų

Anonimas

Anonimas portretas
Pagiedojom himną ir einam smurtauti ir iš kišenių vogti:)))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių