Per parą avarijose nukentėjo 14 žmonių

  • Teksto dydis:

Per parą Lietuvos keliuose įvyko 11 avarijų, kuriose nukentėjo 14 žmonių, ketvirtadienį pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Buvo sužeisti šeši vairuotojai, trys keleiviai ir penki pėstieji, trys iš sužeistų pėsčiųjų – nepilnamečiai.

Keturi eismo įvykiai įvyko Klaipėdos apskrityje, du – Alytaus, po vieną – Vilniaus, Šiaulių, Panevėžio, Telšių ir Utenos apskrityse.

Pakruojyje avariją sukėlė automobilis BMW X5. Apie 9.50 val. jis įvažiavo į Vytauto Didžiojo ir Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gatvių sankryžą degant draudžiamam signalui. Mašina susidūrė su esant leidžiamam šviesoforo signalui per sankryžą važiavusiu taksi automobiliu „Audi 100“, vairuojamu 61 metų vyro. Sužeista BMW X5 vairavusi 30 metų moteris, ji gydoma ambulatoriškai, taksi vairuotojas hospitalizuotas.

Klaipėdoje, Liepojos ir Dragūnų gatvių sankryžoje, 56 metų moteris, vairuodama automobilį BMW 218, partrenkė staiga į važiuojamąją dalį už pėsčiųjų perėjos ribų įbėgusį 14-metį berniuką. Sužeistas nepilnametis paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

Klaipėdoje į avariją pateko ir septyniolikmetė, kurią Šilutės plente partrenkė automobilis „Smart“. Ji gydoma ambulatoriškai.

Dar vienas nepilnametis nukentėjo Telšiuose, Karaliaus Mindaugo ir Sedos gatvių sankryžoje. Trylikametis taip pat gydomas ambulatoriškai.

Panevėžyje sužeistas 75 metų vyras, ėjęs nereguliuojama pėsčiųjų perėja Smėlynės ir Bijūnų gatvių sankryžoje. Jo nepraleido „Volvo V40“ vairavęs 66 metų vairuotojas. Pėsčiasis dėl daugybinių sužalojimų gydomas ligoninės Intensyviosios terapijos skyriuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių