B. Nicholson šeimos gyvenime – didžiuliai pokyčiai

Televizijos laidų vedėja ir žinoma kulinarė Beata Nicholson su šeima netrukus ketina kraustytis gyventi iš Londono į Vilnių.

„Štai jums ir šarangė susirangė… Ką gi tai galėtų reikšti? Ogi nemažus pokyčius mano ir mano mažos šeimos gyvenime. Man tai jau žinoma nuo vasaros vidurio, tai aš spėjau apie viską pagalvoti kokius aštuoniolika tūkstančių kartų, o jums tai pirmą kartą sakau. Tuoj viskas ir jums paaiškės, kaip čia dabar Vilnius taps Londonu, o Londonas Vilniumi…“, - savo tinklaraštyje beatosvirtuve.lt rašė moteris.

Ji pasakojo, kad su vyru važiuodami iš Velso kalbėjosi apie gyvenimą, kai netikėtai jos vyras pasakė: "Aš pagalojau, gal kraustomės gyventi į Lietuvą?".

Tada pora nusprendė, kad: „norime daugiau laiko praleisti su vaikais (aš ir Tomas ), mažiau dirbti (Tomas), valgyti daugiau mano tėčio pomidorų ir visų kitų namie užaugintų daržovių (aš), būti arčiau gamtos ir mažiau skraidyti (aš), daugiau laiko praleisti su mano šeima (aš), daugiau sportuoti (Tomas),  auginti vištas (aš), dažniau atostogauti ne Lietuvoje (Tomas), patobulinti lietuvių kalbą (Jurgis ir Tomas), ir šiaip: kada kraustomės? aš noriu dabar  (Izabelė), man visur gerai, tik manęs nepalikit (Bonbon).“

B. Nicholson savo tinklaraštyje prisipažino, kad kraustytis į Vilnių jos šiema gali pirmą kartą, nes iki tol nebuvo tokio laiko, ir ypač Tomui.

„Aš pati iki šios vasaros net nesvarsčiau tokios galimybės, nes apie ją net nebuvome niekada pagalvoję. Nors Tomas prieš dešimt metų, pačioje įsimylėjimo pradžioje, aišku, sakė – tu tik pasakyk, aš ir į Lietuvą atvyksiu. Bet aš net nesvarsčiau tos galimybės, nes man buvo labai smalsu pagyventi Londone. Ir tiesą sakant nenorėjau prisiimti tos atsakomybės ne tik kurti santykius, bet dar ir užsienietį Lietuvoje prižiūrėti“,- rašė moteris.

Savo tinklaraščio skaitytoju ji informavo, kad jos vyras ketina daugiau laiko praleisti su vaikais, tačiau tai ne reiškia, kad jis Lietuvoje sėdės namie ir megs.

„Dabar jau jis periodiškai skraidys į Londona savo darbų dirbti, o aš į Londoną skrisiu taip, kaip visus dešimt metų skraidžiau į Vilnių, tik gal ne kas mėnesi, bet kartą per kokius du ar tris mėnesius tai tikrai, nes aš gi labai pasiilgsiu Londono ir savo Londono draugių“, - tvirtino Beata.

Jos šeima tikisi, kad Lietuvoje gyvens jau vėlyvą pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Remis

Remis portretas
Geriau nepudrintu smegenu, o tiesiai pasakytu - Skiriuosi su vyru.

L

L portretas
Negi žmonės nebegali gyventi Lietuvoje. Žinoma gali, jei turi normaliai apmokamus darbus.

o

o portretas
kam čia įdomu
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių