Kauno policija ieško dviejų dingusių nepilnamečių merginų

Šilainių policijos nuovados pareigūnai ieško dingusių be žinios dviejų nepilnamečių merginų. Iš namų Lampėdžių gatvėje jos išėjo rugsėjo viduryje.

Rugsėjo 14 d. iš namų Lampėdžių gatvėje į Kauno senamiestį išvažiavo ir iki šiol negrįžo keturiolikmetė Gabrielė J. Mergaitė apie 167 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, apvalaus veido, aukštos kaktos, mėlynų akių, banguotų gelsvų, žemiau pečių plaukų. Vilkėjo sidabrinės spalvos striukę, mūvėjo mėlynus džinsus.

Kartu su ja gali būti iš namų (Vėjo g.) pabėgusi penkiolikmetė Egidija I. Mergina 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, veidas - trikampio formos, antakiai išlenkti, akys žalsvos sp., apvalios ir įdubusios, nosis vidutinė, lūpos plonos, ausys mažos ir truputi atlėpusios, plaukai tiesūs, dažyti juoda spalva. Mūvėjo pilkos spalvos džinsus, vilkėjo mėlynus ilgomis rankovėmis marškinėlius, rausvą bliuzoną.

Su savimi gali turėti didelį juodos spalvos, gėlėtą medžiaginį krepšį. Mergina buvo pastebėta prekybos centre ,,Akropolis” bei Petrašiūnų mikrorajone. Gali vilkėti ir kitais rūbais.

Piliečius, pastebėjusius šias merginas ar žinančius jų buvimo vietą, prašome skubiai paskambinti į Kauno policiją tel. 8-37 36 23 10 arba 303 800 (visą parą).


Šiame straipsnyje: dingusidingusios

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių