Vyrišku pasididžiavimu kartelę numušusiam olimpiečiui – ypatingas pasiūlymas: žada įspūdingą atlygį

  • Teksto dydis:

Prancūzų šuolininkas su kartimi Anthony's Ammiratis sulaukė įspūdingo pasiūlymo po to, kai išgarsėjo dėl savo šuolio Paryžiaus olimpinėse varžybose. Tiesa, pasiūlymas su sportine prancūzo karjera nėra susijęs.

A. Ammiračiui pornografinė svetainė „CamSoda“ pasiūlė įspūdingą 250 tūkst. dolerių vertės sandorį.

21-erių olimpietis socialinius tinklus „užkariavo“ savo bandymu įveikti 5,70 metro aukštį. Nors didžioji atleto kūno dalis peržengė kartelę, visgi jo penis ją kliudė.

Dabar sportininkas turi galimybę savo nesėkmę paversti pinigais.

„Jei tai priklausytų nuo manęs, aš apdovanočiau [A. Ammiratį] už tai, ką matė visi kiti – jo talentą žemiau diržo“, – „TMZ“ sakė „CamSoda“ viceprezidentas Darynas Parkeris ir pridūrė, kad pinigus sportininkas gautų mainais už 60 minučių šou, kuriame jis demonstruotų savo „turtus“, tik, žinoma, šį kartą be kartelės.

 

 

Jokia sportininko kūno dalis negali kliudyti kartelės, kad tai būtų užskaitytas kaip sėkmingas bandymas. Kadangi prancūzui to padaryti nepavyko, jis nepateko į dešimtuką ir užėmė 12 vietą.

Prancūzijos lengvosios atletikos federacijai A. Ammiratis prisipažino nusivylęs dėl to, kad neiškovojo medalio, nors tiesiogiai apie kuriozą neužsiminė.

„Tai didelis nusivylimas“, – sakė jis.

„Sąlygos buvo geros. Tai pirmas kartas, kai startavau varžybose nejausdamas jokios įtampos. Kadangi buvau visiškai autsaideris, turėjau tik vieną tikslą – žaisti su publika. Man beveik pasisekė“, – pridūrė sportininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onnce

Onnce portretas
Kiekviena svajoja kad tokis svecias i tarpikoji po skura ivaziuotu

aplamai tai patarle sako kitaip;--

aplamai tai patarle sako kitaip;-- portretas
Blogam sokejuj ir kiausiniai trugdo.....

Pakrante

Pakrante portretas
Vis dėlto koks stolcas visagalis !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių