Pagaliau: jau sukurtas dviračių laikiklis motociklams

Motociklas ar dviratis - nuo šiol šio klausimo kelti nebereikės, nes jau galima tiesiog užsimesti dviratį ant motociklo ir keliauti į gamtą.

Ten, kur paprastai montuojama motociklų dėžė, montuojamas ir naujasis laikiklis. Apie šią naujovę pranešė austrų portalas derstandard.at. Keli rankos mostai - daugiau nieko nereikia daryti - ir jau galima tvirtinti dviračius prie motociklo.

Tačiau norint su dviem dviračiais ant motociklo važiuoti atostogauti, nepakenktų treniruotė. Visu pirma dviračiai plotis yra ilgesnis nei motociklo, todėl kamščiuose laviruoti tarp automobilių kolonų iki šviesoforo jau nepavyks.

Taip pat reikia pasitreniruoti, kaip pradėti važiuoti, nes net ir ne galingas motociklas greit spaudžiant kyla į viršų.  Pernelyg pakilę galite nutarkuoti dviračius, dėvisi  motociklo padangos ir, blogiausiu atveju, galite patirti avariją.

Laikiklis kol kas nekainuoja net 20 eurų, tad blogiausiu atveju, jei  nesugebėsite juo naudotis, galesite vėl jį parduoti internetu arba palikti  kur nor rūsyje su kitis nereikalingais daiktais.


Šiame straipsnyje: motociklailaikiklis

NAUJAUSI KOMENTARAI

smalsuolis

smalsuolis portretas
"Keli rankos mostai - daugiau nieko nereikia daryti - ir jau galima tvirtinti dviračius prie motociklo:... - įdomu, o kam reikia mosuoti rankomis prieš tvirtinant dviračius prie motociklo???

Smalsuoliui

Smalsuoliui portretas
taigi akivaizdu, nepajudines ranku nepritvirtinsi prie motociklo dviraciu laikiklio :) obviously :P

galėtų

galėtų portretas
rasti vietos žoliapjovei
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių