Ar jūsų savivaldybė – renovacijos lyderė?

  • Teksto dydis:

Renovacijos virusu užsikrečia vis daugiau savivaldybių. Tuo įsitikino Jurbarko rajono savivaldybės pažangą įvertinusi aplinkos viceministrė Daiva Matonienė. Šioje savivaldybėje baigiami atnaujinti pirmieji 2 daugiabučiai.

Jurbarke suderinti 62 investicijų planai. Šiuo metu statybos rangos darbai vyksta prie 23 objektų.

„Nors Jurbarko rajono savivaldybėje atnaujinti dar tik 2 namai, tai puiki pradžia. Skatindami sveiką konkurenciją tarp savivaldybių kviečiame jų gyventojus stebėti renovacijos reitingus ir sekti lyderių pavyzdžiu“, – sakė aplinkos viceministrė.

Šią ir praėjusią savaitę renovacijos pažanga įvertinta ir kylantys klausimai spręsti ir Tauragės bei Telšių rajonų savivaldybėse. Tauragės rajono savivaldybė, kurioje jau renovuotas 21 daugiabutis, darbai vyksta prie 17 namų ir iki metų pabaigos planuojama atnaujinti dar 10 daugiabučių, – patenka į renovacijos lyderių penketuką ir užima ketvirtąją vietą.

Telšiuose suderinti 58 investicijų projektai, pasirašyta daugiau kaip 30 rangos darbų sutarčių, 7 daugiabučiai namai jau renovuoti. Iki šių metų pabaigos planuojama atnaujinti dar 13 senų daugiabučių.

Pasitikrinti, kokioje savivaldybėje – renovacijos lyderių ar autsaiderių – gyvenate, galite ČIA.

Nuo renovacijos traukinio starto iki šiandien renovuotas 291 daugiabutis namas, suderinta per 3 600 investicijų planų, prie daugiau kaip 1 500 daugiabučių pradėti statybos ir rangos darbai.

Vien per praėjusią savaitę mūsų šalyje baigti renovuoti 9 daugiabučiai namai, prie 13 daugiabučių pradėti darbai ir kyla pastoliai, dar 10 investicijų planų pritarė gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o taip

o taip portretas
Kauno savivaldybė lyderė,ypač su Būsto valda priešakį.Daug namų pradėti renovuoti,o kai kuriems tik išdalinti pažadai Riomerio g.,Baršausko g.,namai kurie renovuojami,tai darbai atliekami vangiai.Geriausiai tai patiko Riomerio g.31 namo renovacija,namas kaip ir renovuotas,tik palikti neužbaigti balkonai ir atkasti pamatai aplink namą,kai lyja,tai nereik eit prie upės,galima iš balkonų žvejoti.Įdomu,ar tas namas nenuplauks?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių