Naujos Lietuvos pašto valdybos pirmininkė – J. Stanišauskienė

  • Teksto dydis:

Naujos Lietuvos pašto (LP) valdybos pirmininke išrinkta, „Oro navigacijos“ valdybos pirmininkė Jūratė Stanišauskienė. Ji dirbo ir ankstesnėje LP valdyboje. 

Valdybą ketverių metų kadencijai patvirtino susisiekimo ministras Marius Skuodis, pranešė LP.

„Seimo rudens sesijoje bus svarstomi Pašto įstatymo pakeitimai, kurių esminis reikalavimas – geresnė bendrovės paslaugų kokybė. Tai – vienas iš pagrindinių mano lūkesčių naujajai valdybai“, – pranešime teigė M. Skuodis.

Valdyboje taip pat dirba įmonės „KN Energies“ (buvusi „Klaipėdos nafta“) Finansų skyriaus vadovas Vaidotas Dirmeikis, buvęs „Litgrid“ Strategijos departamento vadovas Liutauras Varanavičius ir internetinės prekybos automatizavimo bendrovės „Dotcon“ parneris Vytautas Vorobjovas.

Darbą valdyboje tęs Susisiekimo ministerijos telekomunikacijų ir pašto atašė Kristina Semėnė.

Lietuvos paštas yra didžiausias pašto ir siuntų paslaugų teikėjas šalyje. Jis valdo 170 pašto skyrių ir daugiau nei 450 paštomatų turintį „LP express“ tinklą Lietuvoje, taip pat daugiau nei 300 paštomatų turintį „Unisend“ tinklą Latvijoje bei Estijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
na nėra ko stebėtis , išpardavė pusdykiu valstybės turtą - pašto padalinius , iššvaistė pinigus ir patepė slides

Nu bet

Nu bet portretas
kad pašto kaipo tokio jau nebėr! Tai velniam ta valdyba su visa pirmininke? Eitų verčiau šieno ravėt arba šunims blakstienų retušuot...

Keista kad paštas dar gyvas

Keista kad paštas dar gyvas portretas
Kaip čia dar iki galo nenuprixvatizavo ir savininkui už dyka neatidavė? Tiek metų specialiai laikė bardaką. Nuvarinėjo žemyn - nugyveno visą buvusią neblogą pašto paslaugų sistemą. Galu gale pasėmė visa Lietuvos paštui priklausiusį NT, o jo skyrius sugrūdo į išnuomotas kamerų dyžio vietas. Nu žodžiu..LABAI REIKIA KEIST VALDŽIĄ. VISĄ. IR NE PAŠTO VALDŽIĄ O LIETUVOS IR TEISĖSAUGOS
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių