Vienodos kainos „Eleport“ įkrovimo stotelėse – ne vien Lietuvoje

  • Teksto dydis:

„Eleport“ suvienodino kainas visose Lietuvoje veikiančiose bendrovės įkrovimo stotelėse. Be to, planuojama atidaryti naujų paslaugos elektromobiliams taškų.

Visose „Eleport“ kintamosios srovės (galia iki 22 kW) stotelėse įkrovimo kaina – 0,29 Eur/kWh, o greito (galia iki 50 kW) ir ypač greito (galia – daugiau kaip 50 kW) įkrovimo – 0,39 Eur/kWh.

„Mūsų įkrovikliai visą informaciją pateikia lietuvių kalba ir visuomet rodo kainą, apskaičiuotą pagal įkrautos energijos kiekį, tačiau dabar sistema bus dar aiškesnė, nes kainos nebesiskirs skirtinguose įkrovimo taškuose“, – sakė bendrovės „Eleport“ vadovas Lietuvoje Kazys Pupinis.

„Eleport“ kainas savo įkrovimo stotelėse vienodina ne tik mūsų šalyje, bet ir daugelyje Latvijos krovimo taškų ir Lenkijoje. Be to, Lenkijoje nebebus užimtos prieigos mokesčio, kurį taiko kai kurie stotelių operatoriai, kad vairuotojai įkrovimo jungčių neužimtų ilgiau, nei trunka papildyti elektromobilio energijos atsargas.

„Be papildomo mokesčio prijungtą elektromobilį bus galima palikti ir per naktį, tai leis kur kas lanksčiau planuoti savo laiką“, – pažymėjo K. Pupinis.

„Eleport“ įrengs Lietuvoje dar 11 naujų elektromobilių įkrovimo stotelių.

Liepą naujos „Eleport“ įkrovimo stotelės atidarytos Mažeikiuose (šalia prekybos centro „Moneta“) ir Vilniuje (prie prekybos centro „Mandarinas“). Artimiausiu metu „Eleport“ įrengs dar 11 naujų elektromobilių įkrovimo stotelių mūsų šalyje.

„Vienas labiausiai pasiteisinusių mūsų plėtros projektų – didžiausias įkrovimo centras Vidurio ir Rytų Europoje, esantis Kauno „Akropolyje“. Jame sukurta infrastruktūra leidžia vienu metu krauti iki 40 elektromobilių, o didesnė dalis krovimo prieigų skirtos greitam įkrovimui“, – sakė K. Pupinis.

„Eleport“ šiuo metu Baltijos šalyse ir Lenkijoje valdo iš viso daugiau kaip 800 stotelių. Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje klientai gali patogiai atsiskaityti naudodami tą pačią programėlę arba kortelę, o stotelės yra integruotos į daugelio elektromobilių (tarp jų – „Tesla“, „Volkswagen“, „Škoda“, „Audi“, KIA, „Hyundai“) gamyklines navigacijos sistemas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių