Rudenį „Žalgirio“ arenoje – didžiausias 90-ųjų festivalis Baltijos šalyse

  • Teksto dydis:

Šį rudenį „Žalgirio“ arena surengs didžiausią 90-ųjų festivalį Baltijos šalyse – „90‘s Disco Fest“. Nors čia savo pasirodymus surengs net keturios to laikmečio žvaigždės, vienas atlikėjas sulaukė ypatingo dėmesio – tai tikra Švedijos legenda – „Jenny from Ace Base“. Be šios atlikėjos bene didžiausiame šių metų renginyje ant scenos išvysime ir kitas legendines 90-ųjų grupes: „Dr. Alban“, „Mr. President“ ir „Haddaway“.

Švedijos populiariosios muzikos sensacija vadinama grupės „Ace of Base“ narė Jenny Berggren jau lapkričio 23 d. „Žalgirio“ arenoje gyvai atliks žymiausias visų laikų grupės dainas. Istorinės grupės pristatinėti nereikia, nes ji žinoma nuo JAV iki Singapūro, nuo Londono iki Honkongo. Švedijos žvaigždžių superhitus „The Sign“, „All That She Wants“, „Beautiful Life“, „Life is a Flower“ vienu metu kartu dainavo daugelio pasaulio šalių gyventojai, o Tel Avive – net 55 tūkstančiai žiūrovų!

Įrašas ir „Guinness“ rekordų knygoje

Dėl grupės sudėties ir tarpusavio supratimo dažnai su kitu švedų kvartetu ABBA lyginami „Ace of Base“ gali pasigirti ir įspūdingais rekordais – daina „Happy Nation“ (The Sign) pateko į pasaulio rekordų „Guinness“ knygą (debiutinis albumas parduotas rekordiniu 23 milijonų tiražu), o žemėje gyvena mažiausiai 33 milijonai žmonių, kurie nusipirko bent vieną legendinės grupės albumą.

Jenny iš Ace of Base pažadėjo sudainuoti ir savo naujus hitus, kuriuos sukūrė jau atsiskyrusi nuo grupės. Tad jau šį rudenį „Žalgirio“ arenos laukia nepakartojamas 90-ųjų vakarėlis ir didžiausia diskoteka Baltijos šalyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių