Prie kauniečių pamėgtos kebabinės užgeso žmogaus gyvybė

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį prie populiarios kebabinės Karaliaus Mindaugo prospekte jie stebėjo specialiųjų tarnybų sujudimą. Praeiviai matė ir uždengtą žmogaus kūną.

Liudininkai pasakojo, kad policijos ir greitosios medicinos tarnybos ekipažai prie kebabinės darbavosi apie 1.30 val. nakties. Liudininkai užfiksavo ant žemės paguldytą ir uždengtą žmogaus kūną, todėl pasiteiravo, kas galėjo nelaimėliui nutikti.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad naktį iš tiesų Karaliaus Mindaugo prospekte užgeso žmogaus gyvybė.

Žmogus tikrai nėra nusikaltimo auka.

„Sutriko žmogaus sveikata. Atvykę medikai niekuo nebegalėjo padėti ir konstatavo jo mirtį. Žmogus tikrai nėra nusikaltimo auka“, – pažymėjo paraigūnas.

Neaišku tik, kodėl šis įvykis nepateko į Kauno policijos suvestines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
policijos mafija specialiai neskelbia įvykusių įvykių į suvestinę , nepradeda bylų , paleidžia įstatymų pažeidėjus , patys vagia žmonių turtą iškreipdami įstatymus ir duodami finansinės naudos jų proteguojamiems uabams,niokoja žmonių turtą , veikia prieš Lietuvą , kad padėti nusikaltėliams , slepia realią situaciją tam kad neatsirastu liudininkų ir taip greičiau uždaryti bylas kad nereiktu dirbti , tuo padarant žalą nukentėjusiems asmenims . Ar ne taip kaminskai , žukauskai , baršy , požėla . Be to vykdoma nusikalstama veika su kuro kompensacijomis

o rie ko čia

o rie ko čia portretas
kebabai?

o gal

o gal portretas
pavėluotai suveikė skiepai?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių