Turtingiausio Indijos žmogaus sūnaus vestuvėse – J. Bieberio koncertas: kiek atsiėjo?

Kvapą gniaužiančios vestuvės Indijoje. Vedė turtingiausio verslininko Azijoje, Indijos multimilijardieriaus, sūnus. Penkis mėnesius trukusio vestuvių šventimo maratonas savaitgalį pasiekė kulminaciją, o tarp svečių – įtakingiausi pasaulio verslų magnatai, politikai ir muzikos žvaigždynas. Skaičiuojama, kad vestuvėms išleista ne mažiau kaip 120 mln. dolerių, nors sudėjus visų renginių iki ceremonijos išlaidas, suma išauga per pusę milijardo.

Jaunikis – turtingiausio Indijos žmogaus, anot „Forbes“ patenkančio ir į pasaulio turtingiausiųjų dešimtuką, sūnus.

Nuotaka – farmacijos milžinės savininko dukra.

Akį traukė ne tik auksu ir brangakmeniais tviskanti prabanga, bet ir įspūdingas svečių sąrašas.

Tarp pusantro tūkstančio atvykusiųjų – ne tik vietos įžymybės ar įtakingiausi pasaulio verslininkai.

Iš Londono atskrido buvę Didžiosios Britanijos premjerai – Borisas Johnsonas ir Tonis Blairas, pakviesta ir Hillary Clinton.

Žvilgsnius traukė ir tradiciniais apdarais pasipuošusios garsiosios Kardashian seserys.

Koncertuoti vestuvėse pakviestos ryškiausios pasaulio muzikos žvaigždės – Rihanna ir Justinas Bieberis. Kalbama, kad vien jo honoraras atsiėjo 10 mln. dolerių.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tiesa, tai tik lašas jūroje. Manoma, kad pačioms vestuvėms išleista ne mažiau 120 mln.

Tačiau sudėjus net penkis mėnesius trukusį priešvestuvinį įvairių renginių maratoną, išleista suma gali perkopti ir pusę milijardo.

Šeima nesibodėjo specialiai šia proga pasistatyti keturiolikos šventyklų komplekso, ar pakviesti 800 svečių, tarp kurių ir Billas Gatesas bei Markas Zuckerbergas, surengti prabangaus kruizo Viduržemio jūra.

Laive – 32 restoranai, barai ir poilsio kambariai, taip pat sodas ant stogo, kazino, SPA centras, keli baseinai ir teatras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Tą pusę milijardo galėjo skirti badaujančiai Afrikai, kaip Genfviliukas seime siūlė badaujančią Afriką visur ir visada remti iš mūsų mokesčių su kažkokia iį B raidės...

!=]

!=] portretas
O pas mus į Lietuvą t.y. į Vilnių atvyksta Rita Ora ?=]
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių