Dominante dirbanti moteris – atvirai: klientams labai nepatiktų, jeigu įspirčiau, kol jie tai daro

  • Teksto dydis:

Jauna moteris, kuri dirba dominante, atskleidė, ko nekenčia savo darbe. Taip pat atskleistas fetišas, kurio mergina slapta nekenčia, tačiau už jį gauna didelius pinigus, rašoma getreading.co.uk portale.

Carmen (vardas pakeistas dėl asmens saugumo) dirbti sekso industrijoje pradėjo nuo 18-kos. Šiaurės Anglijoje ji anuomet šokdavo striptizo klube.

Taip pat mergina teikdavo ir „pilną“ striptizą per vaizdo kamerą. Tačiau dabar, įžengusi į antrą gyvenimo dešimtmetį, Carmen sakė, kad daugiausiai uždirba iš darbo striptizo klube Bristolyje.

Nepaisant to, ji dar dirba ir samdoma dominante. Daugelį klientų mergina randa internete, iš reklamos suaugusiųjų svetainėse arba per socialinius tinklus, pavyzdžiui, „Twitter“.

„Seniau susitikdavau su daugiau klientų, bet tai labai nuvargina ir atima nemažai laiko. Dabar dirbu tik su nuolatiniais klientais.

Dominantės darbu užsiimu tik kelis kartus per mėnesį. Jeigu klientas pasitaiko linksmas ir gerai sutariu, vakaras tikrai gali būti smagus ir mielas širdžiai.

Iš tiesų, šis darbas yra lygiai toks pats kaip ir kiti. Manęs jis negąsdina ir visai patinka. Jeigu nuo šitos veiklos pykintų, tikrai ja neužsiimčiau.

Žinoma, yra ir tam tikrų privalumų, pavyzdžiui, kelionė aplink prabangų Londono rajoną Mayfair. Kartais pasiseka akies krašteliu pamatyti visai kitą gyvenimo lygį“, – pasakojo Carmen.

Dominantė pasakojo, kad kai kurie klientai nori, kad ji juos įžeidinėtų, kiti nori būti sumušti. Kai kurie šių klientų yra aukštas pareigas einantys žmonės, turintys daug galios. Kartais jie nori, jog šios galios būtų iš jų atimtos.

„Tai nėra tiesiog smurtas. Tai yra pojūtis, kad atimama galia, kontrolė. Žinoma, skirtingi žmonės nori skirtingų dalykų. Kartais tiesmukai paklausiu, ko jie nori, kad galėčiau atsakyti, ar tokias paslaugas suteiksiu, ar ne. Čia atvirumas yra privalomas, kitaip gali patekti į pavojingą situaciją arba tiesiog iššvaistyti visų laiką.

Jeigu mane užsisako kelioms valandoms, daugelis tokių užsakovų jau žino, ką nori pajausti, patirti. Tai tiesiog juos jaudina, visi turi skirtingus dalykus, fetišus, kurie užkaitina kraują. Manau, kad tai yra labai svarbu, išreikšti savo įgeidžius atvirai, saugiai, visiems dalyviams pritariant“, – pasakojo Carmen.

Tačiau vienas šių fetišų nepatinka net Carmen. Tačiau jeigu mergina imasi šios fantazijos įgyvendinimo, visada gaunamas didelis atlygis.

„Nekenčiu keistenybių su pėdomis, bet moka labai daug. Nemėgstu, kai kažkas čiulpia mano kojų pirštus, bet klientams labai nepatiktų, jeigu jiems įspirčiau, kol jie tai daro. Tad tenka kentėti. Šiaip kojos yra labai dažnas fetišas. Neliečiu klientų kojų, jie garbina manąsias. Masažuoja, čiulpia, dažniausiai daro tai“, – atviravo Carmen.

Mergina atskleidė, kad nemėgsta ir striptizo per kamerą, internetines transliacijas.

„Darbas sekso industrijoje gali būti labai empatiškas ir pritraukti žmones, kurie nori padėti kitiems“, – tikino moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
» Tačiau dabar, įžengusi į antrą gyvenimo dešimtmetį, Carmen sakė, kad daugiausiai uždirba iš darbo striptizo klube Bristolyje. Tai jai dabar 11 metų???? Kaušai žurnalistai!

Pilietis

Pilietis portretas
Kad ir kuo besivadintu vistiek galutiniam variante yra paprasčiausia prostitute

ale matai

ale matai portretas
jai nepatinka kai laizo koju pirstus, matyt nuo 18 m iprato kad jai tik p....da laizytu, bet teks priprasti, nes del pinigu jau seniai atidavei velniui savo kuna, apie dusia nekalbu, nes tu jos neturi, vistos smegenelem ir sekso istroskusi verge
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių