Oralinio sekso paslaptys: 10 patarimų, kaip merginai suteikti nepamirštamą malonumą

  • Teksto dydis:

Sekso ekspertė Shanna Katz aiškina, kad šiek tiek padirbėjus ir skyrus dėmesio, moterims oralinis seksas gali būti neįtikėtinai maloni patirtis, rašoma mensjournal.com portale.

Šiame tekste pateikiama 10 patarimų, kaip tinkamai glamonėti merginą „apačioje“.

Jei ieškote patarimų apie ūkį ir bites, internetas tam puikiai tinka, tačiau sekso tema viskas yra šiek tiek sudėtingiau, ypač kai norima rasti naudingos informacijos, kuri būtų naudinga ir tiesmuka.

O mokytis būtent oralinio sekso paslapčių gali būti dar sunkiau.

„Šiai temai nėra skiriama pakankamai darbo lūpomis. Taip, tai tyčinė dviprasmybė“, – juokavo seksologė, sekso ekspertė ir knygos „Oralinis seksas, dėl kurio ji pames galvą: Iliustruotas gidas, kaip suteikti Jai nepaprastus orgazmus“ autorė S. Katz.

Daugelis nori, kad geras seksas gautųsi natūraliai, tačiau įdėjus šiek tiek pastangų skirtumas gali būti didžiulis, ypač jei siekiama išmokti, kaip suteikti malonumą moteriai.

„Tai nepaprasta, kai vyrukai teigia, kad oralinis seksas bus dalis sueities repertuaro. Taip parodoma, kad jam rūpi merginos malonumas, o čia jau yra puiki partnerio savybė“, – teigė ekspertė S. Katz.

Taip parodoma, kad jam rūpi merginos malonumas, o čia jau yra puiki partnerio savybė

Štai kas neblogą seksą paverčia puikiu seksu. Pagalvokite apie tai. Per preliudiją ar seksą daug labiau susijaudinate, kai partneris mėgaujasi duodamas, o ne tik gaudamas (pavyzdžiui, jei mergina palaiko akių kontaktą glamonėdama penį). Tad jeigu jau mokotės, kaip suteikti merginai malonumą, mėgaukitės šia patirtimi, o ne svarstykite, ar ji patiria orgazmą, ar ne.

Svarbu paminėti, kad jei jaučiatės, jog su partnere nesieja emocinis ryšys, nepaisant jūsų pastangų, patartina susisiekti su sekso terapeutu ar kitu profesionalu, kuris padės įveikti emocines ar panašias bėdas, kurios trukdo jūsų seksualiniam gyvenimui.

1. Kontroliuokite savo tempą

Dažniausiai geram oraliniui reikia laiko, tad nepulkite pirmosiomis minutėmis rodyti visų savo triukų.

„Manau, kad žmonės imasi visko per greitai, kai dar turėtų būti švelnios glamonės – jie persistengia. O jau kai reikia įdėti pastangų artėjant prie finalo, jau būna pavargę, skauda kaklus“, – pastebėjo S. Katz.

Kad malonumą jaustumėte jūs ir jūsų partnerė, viską pradėkite nuo patogių pozų. Galbūt po jos nugarą ir užpakaliuku padėtos pagalvės, galbūt jūs pats šalia lovos, gal sėdite kėdėje. O jau kai merginai artėja didysis „O“, galite imtis pozicijų, kurių pageidauja būtent ji.

2. Prisiminkite, kad yra visas kūnas

Nors pavadinimas ir yra „oralinis seksas“, viskas būna daug geriau, kai prisimenamos ir kitos kūno dalys.

„Per daug dėmesio skiriame vienai teritorijai, žmonėms reikėtų praplėsti savo akiratį“, – teigė S. Katz.

Ekspertė pataria, kad galima imtis ir švelnaus plaukų patempimo, spenelių masažo, švelniai kasinėti partnerės liemenį.

3. Pamirškite senus triukus

Yra senas triukas, esą liežuviu glamonėjant partnerę galima „piešti“ abėcėlės raides. Nors tai visai nieko, tačiau yra ir problemų.

„Jeigu keliaujate per visą alfabetą ir bandote išsiaiškinti, kas patinka moteriai, priėjus „B“ raidę ši gali teigti, kad jai patiko „A“. O tada jau būsite pamiršęs, kaip tai darėte“, – pastebėjo S. Katz.

Vietoje to, ekspertė pataria liežuviu „piešti“ kažkokius žodžius, kuriuose kartojasi raidės. Ir būtinai primena, kad verta naudoti didžiąsias ar ypatingas raides.

Kita technika yra įsivaizduoti, kad merginos vulva yra laikrodis. Tuomet žinosite, koks „laikas“ jai patinka labiausiai.

4. Permąstykite visas technikas

Yra daug būdų, kaip galima atlikti oralinį: laižymas, čiulpimas, bučiavimas ir net kandžiojimas. Žmonės dažnai nesupranta, kaip kiekvienas iš šių būdų jaučiasi partnerei.

Pavyzdžiui, S. Katz sako, kad vyrukai turėtų suprasti, jog plokščias liežuvis ir įtemptas liežuvio galas sukelia skirtingą jausmą. Plokščias apima didesnį plotą, tuo tarpu įtemptas sukelia intensyvesnius pojūčius (ir dėl to yra geresnis variantas įsibėgėjus aktui).

Kuo geriau suprasite, ką jaučia jūsų partnerė su kiekviena iš šių technikų, tuo geriau suprasite, ką ir kada daryti.

5. Moterims patinka, kai įtampa kyla pamažu

Galbūt tai atrodo kaip generalizacija, tačiau moterims patinka, kai oralinis seksas pamažu intensyvėja. Tuo tarpu, vyrams patinka, kai aštrūs pojūčiai jaučiami ši karto.

Žmonės dažniausiai liečia kitus taip, kaip patys mėgsta būti liečiami. Turėkite tai omenyje, kai užsiimsite seksu, nepulkite iš karto prie to, kas jums atrodo geriausia – geriau pasikalbėkite su partnere.

6. Nepulkite prie klitorio

Nors klitoris yra labai svarbi vieta, kai kalbama apie moterų seksualinį pasitenkinimą, tačiau tai nereiškia, kad jam turi tekti visas dėmesys.

„Dažniausiai tradicinės orientacijos vyrai galvoja, kad ši magiška vieta privers partnerę pajausti pasitenkinimą. Tai greičiausiai tiesa, tačiau mažai merginų nori, kad pradėtumėte nuo šios vietos“, – tikino S. Katz.

Daugeliui moterų klitoris suteikia intensyvius pojūčius, tad stimuliacija šioje vietoje labiau tinka akto pabaigai, nei pradžiai. Verta pagalvoti apie kitas vietas, nuo kurių pradėsite stimuliaciją, o klitorį verčiau palikite finalui.

7. Komunikacija yra raktas į malonumą

Tiesmukas pokalbis su partnere apie seksualinius malonumus daugeliui gali atrodyti beprotiška, tačiau kas geriau žino, kas jai patinka, nei ji pati?

Kai vyrai nusiteikę atiduoti visas jėgas ir laiką, kad išmoktų oralinio sekso, jie labai nusivilia, jeigu viskas nesibaigia „fejerverkais“ ar orgazmu

Kad pokalbis vyktų sklandžiai, S. Katz pataria susikurti kažkokių signalų sistemą, jog žinotumėte, kas jai patinka. Pavyzdžiui, jei kažkoks veiksmas sukelia pasitenkinimą, ji galėtų truktelėti jus už plaukų.  Arba jei pojūčiai jai nepatinka, mergina galėtų švelniai patapšnoti jums per galvą.

Be abejo, galima susitarti ir dėl žodinių ženklų.

„Yra labai daug variantų, bet būtina sukurti bent kažkokį komunikacijos modelį, kad suprastumėte, kas jūsų partnerei patinka“, – sakė S. Katz.

8. Reikia laiko

Vyrai, kurie siekia suteikti pačia geriausią oralinio sekso patirtį savo moteriai, turi suprasti, kad tam reikės laiko.

„Manau, numeris vienas duobė, į kurią patenka vyrukai, yra faktas, kad jie galvoja „bum, pykšt, ačiū ponia“ ir baigta. Viskas gerokai kitaip, reikia didesnio įsitraukimo ir dėmesio“, – tvirtino S. Katz.

Gali būti, kad reikės 10, 20 ar 30 minučių (priklausomai nuo partnerės), tad būkite pasirengę. Jeigu jau reikia pertraukos, nepulkite į ją staigiai. Vietoje to, pamažu pereikite prie kitos veiklos, pavyzdžiui bučinių ar masažo. Žinoma, masažas turėtų apimti kitas kūno vietas.

9. Oralinis neturi baigtis orgazmu

Kaip ir su kitomis sekso rūšimis, kai kurie žmonės nepatiria orgazmo oralinio sekso metu. Ir tame nėra nieko blogo.

„Kai vyrai nusiteikę atiduoti visas jėgas ir laiką, kad išmoktų oralinio sekso, jie labai nusivilia, jeigu viskas nesibaigia „fejerverkais“ ar orgazmu“, – aiškino S. Katz.

Nors siekis pamaloninti partnerę oraliniu būdu yra nuostabus, galutinis tikslas neturi būti orgazmas. Vietoje to susitelkite į tai, kad merginai būtų malonu.

10. Ne visoms moterims tai patinka

Nors oralinis seksas dažniausiai sulaukia liaupsių ir tikinimų, kad mergina būtinai patirs orgazmą, ne visoms tai pritaikoma. Net ne visoms tai patinka.

Galbūt tai susiję su socialiniu konstruktu, kur teigiama, kad moteris negali būti savanaudė net miegamajame.

Tiesa yra ta, kad visiems patinka įvairios sekso rūšys, skirtingi fiziniai pojūčiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aktas

aktas portretas
kaip pasidaryti vaiką be vyro ...... lygių galimybių kontrolieres patars

Mergina

Mergina portretas
oralinis patinka vyrams ir moterims Tik neapsimetinekime Viskas cia normalu

tai aišku

tai aišku portretas
o pati turbūt by.io burnoi neturėjus
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių