Kokio ilgio vyriškas pasididžiavimas yra laikomas normaliu?

Visos moterys žino, jog vyriškojo pasididžiavimo ilgis yra išties svarbus, tačiau koks ryšys tarp falo dydžio ir sekso kokybės?

Statistinis vidutinio ilgio penis yra 14-16 cm ilgio. Anot mokslininkų, tokius penius turi kas trečias vyras.

12-14 cm ilgio penius turi tik kas penktas vyras. Seksologai tvirtina, kad tai neturėtų sukelti kliūčių sveikam seksualiniam gyvenimui. Tereikia atrasti tinkamas sekso pozas.

Tik 9 proc. vaikinų ir vyrų peniai yra nuo 10 iki 12 cm ilgio. Tokius penius paprastai turi kinai ir japonai.

4 proc. visų pasaulio vyrų turi 8 -10 cm ilgio penius. Dar trumpesnius penius turi tik 2 proc. vyrų. Jų ilgis vos 6 - 8 cm. Tiesa ta, kad su tokio ilgio varpa beveik neįmanoma patirti orgazmo.

Kita vertus, 19 proc. vyrų pasisekė. Jų pasididžiavimų ilgis 16 - 18 cm. Tačiau ir čia galimos problemos sekso metu. Jei varpos ilgis siekia 18 cm. ar daugiau, moteris gali patirti skausmą sueities metu, jei nebus naudojami gylį ribojantys sekso žaisliukai.


Šiame straipsnyje: seksaspenisvyraiilgisdydis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Nesamone. Kiekvienas vyras kuris apdovanotas tik 15-16 zino, kad tai yra mazas. Bendruose dusuose pas kas antra po 14 ne maziau kabo, o cia raso, kad stacio toks ilgis. Kitavertus, buvo studentavimo laikais toks bajeris pirtyje, kad pas viena buvo labai maziukas, tai kitas vyrukas su tikrai apie 14 kabanciu ji per danti traukdavo, kad pas ji dziundze, o ne penis. Bet viena karta tas neislaike ir pasiule pasimatuot ilgius, ir ka jus galvojat is keliu cm skuros gabalo isaugo apie 20cm penis ir buvo ilgesnis uz to daug rekaujancio ir savim labai pasitikincio. Gavo pazora ciuvakas kaip reikiant.

Žozefina

Žozefina portretas
Svarbu, kad darbingas ir linksmas būtų.

Merginų dėmesiui

Merginų dėmesiui portretas
Tikri vyrai niekada nekalba apie tokius dalykus moterų kompanijoje, o juolab -- viešoje erdvėje, kur skaito net vaikai. Tačiau reikia įsidėmėti, kad gyvūnų, kaip ir augalų, pasaulyje, yra ir išsigimusių padarų, kuriuos iš pirmo žvilgsnio galima palaikyti žmonėmis. Todėl ypač merginos turi būti atsargios bendraudamos su šios rūšies 2-kojais sutvėrimais. Toji 2-kojų patinų kategorija, kuri artikuliuota kalba "skaldo" nešvankius anekdotus ir garsiai žvengia praeinant pro šalį moteriai ar merginai, ir jau nebeturi kuo daugiau didžiuotis kaip tik savo nuolat treniruojamu PIMPALU -- vadinama TARBAKLYNIAIS. Tai šios kategorijos nuovalkos naktimis važinėja su madingomis skarbonkėmis ir prievartauja namo grįžtančias merginas. SOS!
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių