Pavyzdingas seksas, arba sveikas protas sveikame kūne

Mes gyvename stiprių moterų amžiuje. Merginos suprato, kad orgazmas – tai  ne prabanga. Jį įmanoma patirti tinkamai pasiruošus. Tokių moterų daugėja ir jos tampa labiau seksualiai išsilavinusios, intelektualios ir lanksčios. Seksas atlieka svarbų vaidmenį mūsų gyvenime. Jis daro įtaką daugeliu svarbių gyvenimiškų aspektų.

Seksas – tai olimpiada, o motery visiškai neatsilieka nuo vyrų ir kai kuriose rungtyse jos neabejotinai pirmauja!

Jei nuolat tenka girdėti iš savo partnerės “noriu sekso”, prisiminkite matematiką ir pastebėję kad mylitės per mažai, pasitempk! Sportuokite, gerinkite medžiagų apykaitą ir testosterono gamybą. Nereikia teigti, kad esate labai pavargęs ir išsekęs.

Seksologai tvirtina, kad impotencija atsiranda ir dėl psichologinių priežasčių, tačiau, stebėdamas dabartinius vyrus, kurie kilnoja bokalus, o ne svarmenis, aš drįstu suabejoti daugeliu jų pasiteisinimais: nuovargis, problemos darbe. Čia galima įžvelgti ryšį. Vyrai nesportuoja, kemša į skrandžius visokį šlamštą, vartoja alkoholį – puikus pagrindas nuovargiui ir psichologinėms problemoms ar net impotencijai atsirasti!

Prisiminkime amžiną patarlę “mens sana in corpore sano” (lot. sveikas protas sveikame kūne). Visur turi būti harmonija.


Šiame straipsnyje: seksasintymi erdvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilniete

vilniete portretas
vyrai daug alkoholio geria,,vyriskai,,alaus bokalu desimti-degtines-po to galvoja-kur tos moterys-kodel negaliu patenkinti ne vienos- ir toliau geria- o moteris kentes-- ne ji iseis paskita-kuris uzsiemes veiklus-ir ,,gali,,vyriskai,,

Tomas ir Armandas

Tomas ir Armandas portretas
atvažiuokite pirmadienį daryti sekso
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių