Seksologai paneigė populiariausius mitus apie vyrų seksualumą

Ne tik moteriškasis seksualumas yra apipintas galybe mitų ir gandų. D.Britanijos seksologų teigimu, visuomenėje vis dar populiaru manyti, kad susilaikymas yra naudingas vyrų sveikatai, o su amžiumi nyksta ir potencija. Šiame straipsnyje rasite ir daugiau įdomių faktų apie vyrus ir seksą, skelbia menshealth.com

1. Lytinio potraukio sutrikimai - ne liga.

Nepakankamas lytinis potraukis – taip pat yra laikomas rimtu sutrikimu. Seksualinis portraukis, anot seksologų, yra itin svarbus seksualinio gyvenimo kokybės rodiklis. Sutrikęs seksualinis gyvenima - tai bendrų sveikatos sutrikimų ženklas.

2.Susilaikymas nuo sekso yra labai naudingas sveikatai.

Šis mitas buvo itin populiarus senovės Kinijoje. Tačiau šiuolaikiniai seksologai tvirtina priešingai: vyrams būtina mylėtis bent dukart per savaitę. Tyrimų duomenimis, reguliariai seksu užsiimantys vyrai gyvena ilgiau.

3. Bėgantys metai neigiamai veikia potenciją.

Nors seksualinės pagyvenusio vyro galimybės ir ne tokios, kaip jaunuolio, bet potencija priklauso nuo daugybės kitų veiksnių (ne tik amžiaus): sveikatos, lytinio gyvenimo kokybės ir kitų priežasčių. Negana to, negalima pamiršti ir užsigrūdinimo. Stiprus imunitetas - tiesiausias kelias į puikią potenciją.

4. Seksas su prezervatyvu neapsaugo nuo venerinių ligų.

Tai netiesa. Teisingai naudojantis prezervatyvu pakankamai apsisaugoma nuo daugelio ligų, perduodamų lytiniu keliu. Nemalonumai tikėtini neteisingai naudojantis apsauga arba dėl prastos prezervatyvų kokybės.


Šiame straipsnyje: seksasvyrai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pazeistos normos

Pazeistos normos portretas
Ipac pavojinga dulkintis nenusiavus apatiniu kelnaiciu, kaip vyrui, taip ir moteriai. Tai yra prie straipsnelio prideta antroji nuotrauka neatitinka jokio normalaus sekso normu.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių