Seksologai sutinka: viso pasaulio moterims reikia sekso ir dėmesio

Meilužiai skirtingose pasaulio šalyse taiko įvairius metodus santykiams  įkaitinti. Anot specialistų, kai kurie jų tinka ir lietuviams.

Seksologų atliktos apklausos įrodė, jog vokietės gundo ir vilioja savo mylimuosius erotiškais apatiniais.  Kai tik vokietė pastebi, kad jos partneris sekso nori rečiau ar skiria jai mažiau dėmesio, ji keliauja į apatinio trikotažo parduotuvę.  Statistika byloja, kad dėl seksualių apatinių iš proto kraustosi net 80 proc. Vokietijos vyrų.

Ispanės įsitikinusios, kad naujų  potyrių ir šviežumo į santykius gali įnešti tik oralinės glamonės.  Kuo arčiau pietinės šalies sienos link, tuo glamonės gardesnės. Ispanijos moterys reguliariai perka specialią literatūrą šia tema ir teorines žinias taiko praktikoje, pasitelkdamos į pagalbą vaisius, grietinėlę, ledo gabalėlius, įvairių skonių oralinius lubrikantus.

Italijoje ir Argentinoje  vyrai kaitinami tradiciniais metodais – kartu vaikščiant į restoranus, naktinius klubus ir kavines. Ir italės, ir argentinietės, nepaisant savo karšto būdo, yra itin romantiškos būtybės.  Todėl jų garbės reikalas – kad vyras jaustųsi mylimas ir geidžiamas.

Japonijoje situacija kitokia: vyrams patinka, kai moterų veidai atrodo šalti ir abejingi. Tai veikia juos geriau nei koks nors potencijos stiprintojas.  Todėl japonės, jausdamos santykių atšalimą, pirmiausia demonstruoja visišką abejingumą savo partneriui. Po kelių dienų šaltumo porą krečia geismas ir aistra.

Naujojoje Zelandijoje vyrai gundomi stiprizu – šioje šalyje erotiniais šokiais prasideda preliudija prieš seksą kas antroje poroje. Striptizas čia – šeimos kultūros dalis, todėl vietinės moterys lanko specialius kursus ir iki santuokos stengiasi išmokti visų viliotinio subtilybių.

Tuo tarpu Kanadoje ir Portugalijoje aistros laužas uždegamas barniais ir skandalais. Daugiau nei pusė vyrų ir moterų teigia, kad prieš seksą mėgsta gerai pasibarti, o lytinio akto metu klausytis, kaip partneris keikiasi.

Brazilijos moterys linkusios savo vyrus girti. Tokiu būdu ne tik stiprinamas geismas, bet ir gerinama sekso kokybė.  Tiesa, brazilės neslepia, kad mėgsta komplimentus ne ką mažiau nei vyrai.

Tyrimas taip pat parodė ir tai, jog daugelis Airijos moterų daug mieliau mėgaujasi virtualiu seksu. Airės daug laiko praleidžia prie kompiuterių, lankydamos  erotinius interneto puslapius.


Šiame straipsnyje: seksasmoterysintymi erdvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Norėti neuždrausta.

ji

ji portretas
moteriai reikia riterisko svelnaus demesingo vyro. Deja tokiu yra is simto vienas

jooo

jooo portretas
va cia tai atradimas! nobelio premija jiems! tiesa, jie pamirso kad visoms pasaulio moterims taip pat dar reikia ir kvepuoti. taigi puse premijos man
VISI KOMENTARAI 14

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių